- Producten

HFL Dermoleen Cream

Bescherming en hydratie van de droge huid. Ook te gebruiken als dagelijkse verzorging. Bevat Ureum. Voor een intensievere verzorging kunt u dit product combineren met HFL Roselan Balm. Tweemaaldaags toepassen.

125 ml   l   € 12,50

 

HFL Roselan Balm

Verzorging van de bijzonder droge huid. Denk aan ruwe of schrale huid, kloven, gesprongen huid. Tweemaal daags toepassen.

60 ml   l   € 12,50

 

S.O.S. Cream

Voor de verzorging van de schrale en geprikkelde huid. Ondersteund het herstellend vermogen van de huid en geeft een verzachtende werking. Tweemaal daags toepassen.

50 ml   l    € 12,50

 

HFL Fresh Gel

Bevordert de doorbloeding. Bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren en gewrichten gebracht wordt en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepele gewrichten. Kan gebruikt worden bij het dragen van elastische kousen.

Te gebruiken bij koude of verkleurde voeten, voor herstel na fysieke inspanning, verzorging van zwaarbelaste, vermoeide of koude spieren. Bij eentonige belasting van spieren en pezen. Tweemaal daags toepassen of om de 4 uur bij spiergerelateerde doeleinden.

250 ml   l   € 12,50

 

HFL Dermo Dry

Hét product bij zweetvoeten en/of nare geurtjes. Een hele fijne, niet vette crème. Een kuur van twee weken die makkelijk toe te passen is. Neemt overollig vet op zonder de huid af te sluiten. Tweemaal daags toepassen onder de voetzool en tussen de tenen.

50 ml   l   € 15,00

 

HFL Body Gel

pH neutrale douchegel voor de gevoelige of normale huid. Is ook te gebruiken voor het wassen van het haar (met roos), schilfers en kloofjes. Kan dagelijks gebruikt worden. 

500 ml   l   € 12,50

 

HFL Sparkling scrub

Verzachtende scrub voor het hele lichaam. Goe om de huid te ontdoen van dode huidcellen. Deze scrub kan zowel nat als droog gebruikt worden. Te gebruiken bij schilfers, droge huid en voor het aanbrengen van een masker. Afnemen met een droge handdoek of met water.

100 ml   l   € 12,50

 

Dadi'Oil

Te gebruiken bij droge nagelriemen, droge nagelplaten, droge huid, psoriasis, eczeem, huidproblemen, zonnebrand, muggenbulten, door chemo aangetaste nagels/huid, schimmelnagels (in combinatie met mycoseproduct). Minstens 2x daags aanbrengen en inmasseren. Bevat onder andere zuivere avocado-olie, olijfolie, jojobaolie en natuurlijke vitamine E. 

3,75 ml   l   € 6,00

 

Funghi Clear

Spray tegen voet- en nagelschimmel. Aangedane huid/nagels tweemaal daags insprayen. Funghi Clear kan ook preventief gebruikt worden.

50 ml   l   € 17,50 

 

Courtin klovencrème

De perfecte verzorgingscrème voor droge voeten met veel eelt en kloven. Maakt de huid zacht en bevordert het herstel. Na het reinigen de voeten drogen en de crème aanbrengen. Masseren tot de crème door de huid is opgenomen. Geschikt voor alle huidtypen. Op basis van tea tree oil. Tweemaal daags toepassen.

100 ml   l    € 17,00

 

WandelWol antidruk-wol

De oplossing bij blaren en voet-ongemak. Het antidruk-product van WandelWol wordt gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 

Kijk voor meer informatie en eventueel instructiefilmpje op www.wandelwol.nl onder het kopje "Producten" en vervolgens onder het kopje "Gebruik wandelwol". 

10 gram   l   € 6,95

20 gram   l   € 9.95

 
Voetzorg Karin
Kloosterstraat 17
6162 XC Geleen

T.  06 43103998
E.  voetzorgkarin@ziggo.nl
KvK nr.  66967074Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website