- Producten

Courtin klovencrème

De perfecte verzorgingscrème voor droge voeten met veel eelt en kloven. Maakt de huid zacht en bevordert het herstel. Na het reinigen de voeten drogen en de crème aanbrengen. Masseren tot de crème door de huid is opgenomen. Geschikt voor alle huidtypen. Op basis van tea tree oil.

 

Dadi'Oil

Te gebruiken bij droge nagelriemen, droge nagelplaten, droge huid, psoriasis, eczeem, huidproblemen, zonnebrand, muggenbulten, door chemo aangetaste nagels/huid, schimmelnagels (in combinatie met mycoseproduct). Minstens 2x daags aanbrengen en inmasseren. Bevat onder andere zuivere avocado-olie, olijfolie, jojobaolie en natuurlijke vitamine E.

 

Luxury Dadi'Lotion

Voelt uw huid strak aan, heeft u last van roodheid of is uw huid droog? Verwen uw voeten en lichaam dan met Luxury Dadi’Lotion. Luxury Dadi’Lotion is een veganistisch huidverzorgingsproduct, volledig dierproefvrij. Bevat onder andere zuivere avocado-olie, olijfolie, jojobaolie en natuurlijke vitamine E. De diep voedende lotion voelt niet vet aan en hydrateert de voeten/huid.

 

WandelWol antidruk-wol

De oplossing bij blaren en voet-ongemak. Het antidruk-product van WandelWol wordt gemaakt van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht, bevat lanoline (wolvet) en geeft u het gevoel te lopen op wolken. WandelWol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar. WandelWol producten absorberen transpiratievocht en ventileren. Zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. De antidruk-wol verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming. Werkt druk ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

Geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen. 
Voetzorg Karin
Kloosterstraat 17
6162 XC Geleen

T.  06 43103998
E.  voetzorgkarin@ziggo.nl
KvK nr.  66967074Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website