- Routebeschrijving

Routebeschrijving

www.google.nl/maps  

 

 

        

 

 

Vanuit richting Beek:

Volg de Rijksweg tot u aan het kruispunt (verkeerslichten) komt Henri Hermanslaan/Geleenbeeklaan. Dit is het laatste kruispunt voordat u Geleen uitrijdt. Ga links de Henri Hermanslaan in. Bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna 2e straat rechts (Geenstraat) en daarna weer 2e straat rechts (Kloosterstraat). De praktijk is aan de linkerkant op nummer 17.

 

Vanuit richting Sittard:

Bij de 1e verkeerslichten van Geleen rechts (Kruispunt Henri Hermanslaan/Geleenbeeklaan). Bij de verkeerslichten rechtdoor. Daarna 2e straat rechts (Geenstraat) en daarna weer 2e straat rechts (Kloosterstraat). De praktijk is aan de linkerkant op nummer 17.

 

Vanuit richting Heerlen via de Middenweg (N276):

Als u het Zuyderland ziekenhuis van Sittard-Geleen links ziet liggen neemt u de afslag Geleen. Bij de rotonde 1e afslag, bij de volgende rotonde 2e afslag. Bij de verkeerslichten links. Bij de rotonde 3e afslag. Bij de verkeerslichten rechts. Daarna 2e straat rechts (Geenstraat) en daarna weer 2e straat rechts (Kloosterstraat). De praktijk is aan de linkerkant op nummer 17.

 

Vanuit richting Roermond via de Middenweg (N276):

De N276 volgen tot de afslag Geleen. Deze afslag neemt u. Bij de rotonde 1e afslag. Bij de verkeerslichten links. Bij de rotonde 3e afslag. Bij de verkeerslichten rechts. Daarna 2e straat rechts (Geenstraat) en daarna weer 2e straat rechts (Kloosterstraat). De praktijk is aan de linkerkant op nummer 17.

 

Vanuit richting Puth:

Rij de Putherberg af tot aan de rotonde in Geleen. Neem de 1e afslag. Blijf de weg volgen. Bij de verkeerslichten recht door (Henri Hermanslaan). Bij de volgende verkeerslichten weer recht door. Daarna 2e straat rechts (Geenstraat) en daarna weer 2e straat rechts (Kloosterstraat). De praktijk is aan de linkerkant op nummer 17.

 
Voetzorg Karin
Kloosterstraat 17
6162 XC Geleen

T.  06 43103998
E.  voetzorgkarin@ziggo.nl
KvK nr.  66967074Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website